Συνεχής ενημέρωση

Σήμερα Τρίτη 8/3/11 πληρώθηκαν οι εγγυήσεις για τους 2 με τα πλημμελήματα, ενώ εκδόθηκε και το βούλευμα για τους 2 με τα κακουργήματα (το χαρτί δηλαδή που ορίζει το ποσό των 20.000 ευρω εκαστος και τους περιοριστικούς όρους). Tην πεμπτη 10/3/11 θα γινει η αιτηση απο το δικηγορο για να πέσει το ποσό της εγγύησης και τον περιοριστικών όρων. Οσον αφορά την καταληκτικη ημερομηνια παράδοσης και το τελικό ποσό της εγγυησης θα ξερουμε πιθανοτατα από Παρασκευή ή Δευτέρα.

Ανοιχτή Συνέλευση αναρχικών/αντιεξουσιαστών Ηρακλείου Κρήτης

——————————————————————————————————

 

..…………………………………………………………………..7/3/11-Ηράκλειο Κρήτης

Σύντροφοι, συντρόφισσες,

Στις 3 Μαρτίου 2011 ανέβηκε μια ενημέρωση για την δημιουργία ταμείου αλληλεγγύης για την οικονομική ενίσχυση των 4 συλληφθέντων της πορείας του Πικπα. Στάλθηκαν mail σε όλες σχεδόν τις συλλογικότητες, στέκια και καταλήψεις. Και δώθηκε το mail επικοινωνίας saher@espiv.net ( Μπορείτε να την δείτε πατώντας εδω).
Τα χρήματα για τα πλημμελήματα έχουν συσκεντρωθεί και θα δωθούν αύριοΤρίτη 8/3/11.Τελικά είναι 5 χιλιάδες και όχι 6 καθώς για το ένα άτομο μειώθηκαν. Τώρα όσον αφορά τα κακουργηματα περιμένουμε να μειωθεί το ποσό το οποίο ακόμα παραμένει στα 40.000. Καλόυμε λοιπόν να στηρίξετε το ταμείο αλληλεγγύης όπως εσείς κρίνετε (π.χ. με καφενεία,προβολές, πάρτυ, συναυλίες και λοιπές εκδηλώσεις οικονομικής ενίσχυσης) ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα υπέρογκα ποσά.Συμπληρωματικά στο κείμενο που έχει σταλθεί για όσους δεν το έχουν διαβάσει έχει προταθεί :
Μια πανελαδική μέρα δράσης για τις 8 Μάρτη 2011 όπου κάθε μια συλλόγικότητα, όμαδα κ.α μπορεί να επιλέξει τι δράση θέλει να κάνει.
Μια πανελλαδική πορεία αλληλεγγύης ενάντια στη καταστολή και αστυνομοκρατία, στο Ηράκλειο Κρήτης στις 2 Απρίλη 2011 στα πλαίσια του τριημέρου αλληλεγγύης 1-3 Απρίλη 2011 (πορεία,συναυλία, συζήτηση) στους 4 συλληφθέντες και στον σύντροφο που διώκεται για τη κατάληψη του ΠΙΚΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες.

Ανοιχτή Συνέλευση αναρχικών/αντιεξουσιαστών Ηρακλείου Κρήτης

Το κάλεσμα για την αλληλεγγύη και την οικονομική ενίσχυση στους 4 συλληφθέντες της 16/2/11 & τον διωκόμενο συντροφο για τη κατάληψη του ΠΙΚΠΑ ΣΕ : ΑΓΓΛΙΚΑ —— ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*