Hράκλειο : ΠΟΡΕΙΑ ενάντια στις φυλακές και στα κελιά ειδικού καθεστώτος | Σάββατο 5/4 -ώρα:13:00 -Πλ.Αγ.Νικολάου Ν.Αλικαρνασσός

prison-v0.2Οι φυλακές  βράζουν,

“H λειτουργία της φυλακής για την καπιταλιστική κοινωνία είναι δαιδαλώδης και η σημασία της κομβική και Θεμελιώδης. Στεγάζει κατά βάση το πιο περιθωριοποιημένο κομμάτι της κοινωνίας, όμως ο ρόλος της κάθε άλλο παρά περιθωριακός είναι. Εχει πολλές αναγνώσεις, πολλές ερμηνείες και πολλά επίπεδα ανάλυσης. Είναι από τη μια ο χώρος για να κρύψει, να καταστείλει , να διαχειριστεί κερδοφόρα, να αποθηκεύσει, να παροπλίσει και να πειθαρχήσει τη περισσευούμενη εργασιακή δύναμη. Είναι ο χώρος που πετιέται για πάντα ή για ανακύκλωση ό,τι η οικονομία θεωρεί απόβλητο. Είναι, επίσης, ο χώρος όπου το απείθαρχο υποπρολεταριάτο εμπεδώνει την ιεραρχία, την πειθαρχία, την συνδιαλλαγή με την εξουσία και την πρακτική λειτουργία της οικονομίας.”

Τάσος Θεοφίλου ,Ραμι Συριανός ,Σπύρος Στρατούλης

0 Ιστός του ολοκληρωτισμού απλώνεται πλέον πάνω απο τις φυλακές. Τα λευκά κελιά της δημοκρατίας είναι έτοιμα να εγκαινιαστούν. Οι αγωνιστές  φυλακισμένοι, οι πολιτικοποιημενοι παραβατικοί και οι πολιτικοί κρατούμενοι από  ‘δω και πέρα θα “σωφρονίζονται” μόνοι τους  ,χωρίς τον κίνδυνο να μολύνουν τις  φυλακές  με επικίνδυνες ιδεες, αξιοπρεπή στάσεις και εξεγερτικές διαθέσεις.

Οι κρατούμενοι αντιδρούν, αρνούνται τη φυλακή της φυλακής, τη στέρηση της ελπίδας, τα κλουβιά των απείθαρχων.

Οι φυλακες θα εκραγούν,

ΠΟΡΕΙΑ ενάντια στις φυλακές και στα κελιά ειδικού καθεστώτος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/4 /14 -ώρα: 13:00

Πλατεία Αγ.Νικολάου Νέα Αλικαρνασσός

Ανοικτή Συνέλευση Αναρχικών / Αντιεξουσιαστών Ηρακλείου